Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Ολυμπιακοσ Βολοσ / Volos Sport Photos: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 2 - 0 : Ο ολυμπιακός βρήκε γκολ από τα… αποδυτήρια, ανοίγοντας το σκορ μόλις το 4ο λεπτό, όταν από στο δεύτερο ημίχρονο, παρά την κόπωσή του, ο ολυμπιακός άρχισε να πιέζει ασφυκτικά το βόλο.

Ολυμπιακοσ Βολοσ / Volos Sport Photos: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 2 - 0 : Ο ολυμπιακός βρήκε γκολ από τα… αποδυτήρια, ανοίγοντας το σκορ μόλις το 4ο λεπτό, όταν από στο δεύτερο ημίχρονο, παρά την κόπωσή του, ο ολυμπιακός άρχισε να πιέζει ασφυκτικά το βόλο.. ►16η αγωνιστική superleague ►kάντε μία εγγραφή στο κανάλι για περισσότερη αθλητική ενημέρωση ►όλα τα δικαιώματα ανήκουν στην nova! Ο εμβιλά ντύθηκε χασάν στο 5ο γκολ του ζάχαβι. Βολοσ ολυμπιακοσ live streaming δειτε τον αγώνα από… επιστροφή στο πρωτάθλημα για τον ολυμπιακό και συγκεκριμένα στο βόλο να αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα για το πρωτάθλημα της. Σα, λαλά, μπα, σεμέδο (39' παπασταθόπουλος), ρεάμπτσουκ, καμαρά, εμβιλά. Ο μπρούμα ήταν αυτός ο οποίος μίλησε από πλευράς ποδοσφαιριστών στο.

Βολοσ ολυμπιακοσ live streaming δειτε τον αγώνα από… επιστροφή στο πρωτάθλημα για τον ολυμπιακό και συγκεκριμένα στο βόλο να αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα για το πρωτάθλημα της. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Πιο «δυνατός» ο ολυμπιακός βόλου. Ο ολυμπιακός βρήκε γκολ από τα… αποδυτήρια, ανοίγοντας το σκορ μόλις το 4ο λεπτό, όταν από στο δεύτερο ημίχρονο, παρά την κόπωσή του, ο ολυμπιακός άρχισε να πιέζει ασφυκτικά το βόλο. Κλέιμαν, τέκιο (58' μαρτίνες), φεράρι (85' μπουένο), μήτογλου, γκρίλο ολυμπιακοσ:

2,053 "Μου αρέσει!", 14 σχόλια - ⭐Red World⭐ (@red_world ...
2,053 "Μου αρέσει!", 14 σχόλια - ⭐Red World⭐ (@red_world ... from i.pinimg.com
Ο ολυμπιακός βρήκε γκολ από τα… αποδυτήρια, ανοίγοντας το σκορ μόλις το 4ο λεπτό, όταν από στο δεύτερο ημίχρονο, παρά την κόπωσή του, ο ολυμπιακός άρχισε να πιέζει ασφυκτικά το βόλο. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Μπάγερν και λίβερπουλ κοντράρονται για κουλιμπαλί. Πιο «δυνατός» ο ολυμπιακός βόλου. Για ένα ακόμα ματς πρωταθλήματος ο διεθνής άσος ήταν από τους παίκτες που. Σημειώνεται ότι ο ολυμπιακός έχει να γευτεί την νίκη από τις 7 φεβρουαρίου, καθώς η ήττα από τον παναθηναϊκό και η ισοπαλία με τον άρη στέρησαν βαθμούς από τους «ερυθρόλευκους». Στόχος για τον ολυμπιακό να επανέλθει στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα. Ο ολυμπιακός έκανε το κλασικό επιθετικό παιχνίδι του με τη μπάλα στα πόδια, ενώ στην καλή εικόνα του ματς βοήθησε και ο βόλος.

Σημειώνεται ότι ο ολυμπιακός έχει να γευτεί την νίκη από τις 7 φεβρουαρίου, καθώς η ήττα από τον παναθηναϊκό και η ισοπαλία με τον άρη στέρησαν βαθμούς από τους «ερυθρόλευκους».

Κλέιμαν, τέκιο (58' μαρτίνες), φεράρι (85' μπουένο), μήτογλου, γκρίλο ολυμπιακοσ: 4' φορτούνης, 10' γκρίλο, 83' εμβιλά. Ο ολυμπιακός έκανε το κλασικό επιθετικό παιχνίδι του με τη μπάλα στα πόδια, ενώ στην καλή εικόνα του ματς βοήθησε και ο βόλος. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Σα, λαλά, μπα, σεμέδο (39' παπασταθόπουλος), ρεάμπτσουκ, καμαρά, εμβιλά. Βολοσ ολυμπιακοσ live streaming δειτε τον αγώνα από… επιστροφή στο πρωτάθλημα για τον ολυμπιακό και συγκεκριμένα στο βόλο να αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα για το πρωτάθλημα της. Ο εμβιλά ντύθηκε χασάν στο 5ο γκολ του ζάχαβι. Πιο «δυνατός» ο ολυμπιακός βόλου. Στο βόλο εδρεύουν μία σειρά από αθλητικά σωματεία, όπως η αθλητική ένωση βόλου διμηνίου, ο ολυμπιακός βόλου, η νίκη βόλου, ο γυμναστικός σύλλογος βόλου, ο ν.ο.β. ►16η αγωνιστική superleague ►kάντε μία εγγραφή στο κανάλι για περισσότερη αθλητική ενημέρωση ►όλα τα δικαιώματα ανήκουν στην nova! Μπάγερν και λίβερπουλ κοντράρονται για κουλιμπαλί. Ο ολυμπιακός βρήκε γκολ από τα… αποδυτήρια, ανοίγοντας το σκορ μόλις το 4ο λεπτό, όταν από στο δεύτερο ημίχρονο, παρά την κόπωσή του, ο ολυμπιακός άρχισε να πιέζει ασφυκτικά το βόλο. Ο μπρούμα ήταν αυτός ο οποίος μίλησε από πλευράς ποδοσφαιριστών στο.

Αλλαγμένος στον βόλο ο ολυμπιακός. Ο ολυμπιακός έκανε το κλασικό επιθετικό παιχνίδι του με τη μπάλα στα πόδια, ενώ στην καλή εικόνα του ματς βοήθησε και ο βόλος. Ο ολυμπιακός βρήκε γκολ από τα… αποδυτήρια, ανοίγοντας το σκορ μόλις το 4ο λεπτό, όταν από στο δεύτερο ημίχρονο, παρά την κόπωσή του, ο ολυμπιακός άρχισε να πιέζει ασφυκτικά το βόλο. Μπάγερν και λίβερπουλ κοντράρονται για κουλιμπαλί. Για ένα ακόμα ματς πρωταθλήματος ο διεθνής άσος ήταν από τους παίκτες που.

Volos Sport Photos: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ...
Volos Sport Photos: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ... from 4.bp.blogspot.com
Στο βόλο εδρεύουν μία σειρά από αθλητικά σωματεία, όπως η αθλητική ένωση βόλου διμηνίου, ο ολυμπιακός βόλου, η νίκη βόλου, ο γυμναστικός σύλλογος βόλου, ο ν.ο.β. Την αήττητη πορεία των «ερυθρόλευκων» ανέκοψε η ήττα στο ντέρμπι από τον παναθηναϊκό. 4' φορτούνης, 10' γκρίλο, 83' εμβιλά. Πιο «δυνατός» ο ολυμπιακός βόλου. Ο ολυμπιακός βρήκε γκολ από τα… αποδυτήρια, ανοίγοντας το σκορ μόλις το 4ο λεπτό, όταν από στο δεύτερο ημίχρονο, παρά την κόπωσή του, ο ολυμπιακός άρχισε να πιέζει ασφυκτικά το βόλο. Ο 'χτιστός' τόρες είναι καλύτερος από τον ψιλόλιγνο φορ που ήξερες. Στόχος για τον ολυμπιακό να επανέλθει στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα. Βολοσ ολυμπιακοσ live streaming δειτε τον αγώνα από… επιστροφή στο πρωτάθλημα για τον ολυμπιακό και συγκεκριμένα στο βόλο να αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα για το πρωτάθλημα της.

Σα, λαλά, μπα, σεμέδο (39' παπασταθόπουλος), ρεάμπτσουκ, καμαρά, εμβιλά.

«όλοι όταν παίζουν με εμάς θέλουν να δείξουν την αξία τους». Σα, λαλά, μπα, σεμέδο (39' παπασταθόπουλος), ρεάμπτσουκ, καμαρά, εμβιλά. Στο βόλο εδρεύουν μία σειρά από αθλητικά σωματεία, όπως η αθλητική ένωση βόλου διμηνίου, ο ολυμπιακός βόλου, η νίκη βόλου, ο γυμναστικός σύλλογος βόλου, ο ν.ο.β. Ο εμβιλά ντύθηκε χασάν στο 5ο γκολ του ζάχαβι. Ο μπρούμα ήταν αυτός ο οποίος μίλησε από πλευράς ποδοσφαιριστών στο. Την αήττητη πορεία των «ερυθρόλευκων» ανέκοψε η ήττα στο ντέρμπι από τον παναθηναϊκό. Μπάγερν και λίβερπουλ κοντράρονται για κουλιμπαλί. ►16η αγωνιστική superleague ►kάντε μία εγγραφή στο κανάλι για περισσότερη αθλητική ενημέρωση ►όλα τα δικαιώματα ανήκουν στην nova! Ο 'χτιστός' τόρες είναι καλύτερος από τον ψιλόλιγνο φορ που ήξερες. Βολοσ ολυμπιακοσ live streaming δειτε τον αγώνα από… επιστροφή στο πρωτάθλημα για τον ολυμπιακό και συγκεκριμένα στο βόλο να αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα για το πρωτάθλημα της. 4' φορτούνης, 10' γκρίλο, 83' εμβιλά. Η απάντηση των γηπεδούχων (βιντεο). Πιο «δυνατός» ο ολυμπιακός βόλου.

Ο 'χτιστός' τόρες είναι καλύτερος από τον ψιλόλιγνο φορ που ήξερες. Βολοσ ολυμπιακοσ live streaming δειτε τον αγώνα από… επιστροφή στο πρωτάθλημα για τον ολυμπιακό και συγκεκριμένα στο βόλο να αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα για το πρωτάθλημα της. Σημειώνεται ότι ο ολυμπιακός έχει να γευτεί την νίκη από τις 7 φεβρουαρίου, καθώς η ήττα από τον παναθηναϊκό και η ισοπαλία με τον άρη στέρησαν βαθμούς από τους «ερυθρόλευκους». ►16η αγωνιστική superleague ►kάντε μία εγγραφή στο κανάλι για περισσότερη αθλητική ενημέρωση ►όλα τα δικαιώματα ανήκουν στην nova! Την αήττητη πορεία των «ερυθρόλευκων» ανέκοψε η ήττα στο ντέρμπι από τον παναθηναϊκό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΑΕΚ 1-1 _ Α ΕΘΝΙΚΗ 1988-1989 - Voloslive.com
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΑΕΚ 1-1 _ Α ΕΘΝΙΚΗ 1988-1989 - Voloslive.com from www.voloslive.com
Η απάντηση των γηπεδούχων (βιντεο). Σα, λαλά, μπα, σεμέδο (39' παπασταθόπουλος), ρεάμπτσουκ, καμαρά, εμβιλά. Ο μπρούμα ήταν αυτός ο οποίος μίλησε από πλευράς ποδοσφαιριστών στο. Σημειώνεται ότι ο ολυμπιακός έχει να γευτεί την νίκη από τις 7 φεβρουαρίου, καθώς η ήττα από τον παναθηναϊκό και η ισοπαλία με τον άρη στέρησαν βαθμούς από τους «ερυθρόλευκους». ►16η αγωνιστική superleague ►kάντε μία εγγραφή στο κανάλι για περισσότερη αθλητική ενημέρωση ►όλα τα δικαιώματα ανήκουν στην nova! Στόχος για τον ολυμπιακό να επανέλθει στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα. Μπάγερν και λίβερπουλ κοντράρονται για κουλιμπαλί. Ο ολυμπιακός βρήκε γκολ από τα… αποδυτήρια, ανοίγοντας το σκορ μόλις το 4ο λεπτό, όταν από στο δεύτερο ημίχρονο, παρά την κόπωσή του, ο ολυμπιακός άρχισε να πιέζει ασφυκτικά το βόλο.

►16η αγωνιστική superleague ►kάντε μία εγγραφή στο κανάλι για περισσότερη αθλητική ενημέρωση ►όλα τα δικαιώματα ανήκουν στην nova!

Ο ολυμπιακός βρήκε γκολ από τα… αποδυτήρια, ανοίγοντας το σκορ μόλις το 4ο λεπτό, όταν από στο δεύτερο ημίχρονο, παρά την κόπωσή του, ο ολυμπιακός άρχισε να πιέζει ασφυκτικά το βόλο. Κλέιμαν, τέκιο (58' μαρτίνες), φεράρι (85' μπουένο), μήτογλου, γκρίλο ολυμπιακοσ: Στο βόλο εδρεύουν μία σειρά από αθλητικά σωματεία, όπως η αθλητική ένωση βόλου διμηνίου, ο ολυμπιακός βόλου, η νίκη βόλου, ο γυμναστικός σύλλογος βόλου, ο ν.ο.β. Στόχος για τον ολυμπιακό να επανέλθει στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα. «όλοι όταν παίζουν με εμάς θέλουν να δείξουν την αξία τους». Για ένα ακόμα ματς πρωταθλήματος ο διεθνής άσος ήταν από τους παίκτες που. ►16η αγωνιστική superleague ►kάντε μία εγγραφή στο κανάλι για περισσότερη αθλητική ενημέρωση ►όλα τα δικαιώματα ανήκουν στην nova! Την αήττητη πορεία των «ερυθρόλευκων» ανέκοψε η ήττα στο ντέρμπι από τον παναθηναϊκό. Αλλαγμένος στον βόλο ο ολυμπιακός. Σα, λαλά, μπα, σεμέδο (39' παπασταθόπουλος), ρεάμπτσουκ, καμαρά, εμβιλά. Ο μπρούμα ήταν αυτός ο οποίος μίλησε από πλευράς ποδοσφαιριστών στο. Ο 'χτιστός' τόρες είναι καλύτερος από τον ψιλόλιγνο φορ που ήξερες. Ο εμβιλά ντύθηκε χασάν στο 5ο γκολ του ζάχαβι.

Posting Komentar untuk "Ολυμπιακοσ Βολοσ / Volos Sport Photos: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 2 - 0 : Ο ολυμπιακός βρήκε γκολ από τα… αποδυτήρια, ανοίγοντας το σκορ μόλις το 4ο λεπτό, όταν από στο δεύτερο ημίχρονο, παρά την κόπωσή του, ο ολυμπιακός άρχισε να πιέζει ασφυκτικά το βόλο."